Een dorp vele gezichten

Een dorp vele gezichten (51)

Paalonline wil met dit nieuwe project Paal in de kijker zetten als een gastvrij dorp waar mensen van diverse herkomst zich goed voelen.
Hiervoor heeft paalonline 50 personen die in Paal wonen gefotografeerd en geïnterviewd. Kandidaten konden zich aanmelden in de lente van 2016.  We kozen uit de kandidaturen rasechte Palenaren , personen van Belgische afkomst die in Paal komen wonen zijn en personen van niet-Belgische herkomst die in Paal wonen. Deze  50 personen werden gefotografeerd door 5 Paalse fotografen en de foto”s werden op een formaat 1200x840mm uitvergroot. Vanaf november tot begin februari verschijnt er om de twee dagen een foto met bijhorend interview op paalonline.De foto’s worden in het voorjaar van 2017 uitgestald in Paal en worden aan het einde van het project geschonken aan de deelnemers.   Het project wordt gerealiseerd met steun van de Koning Boudewijnstichting.

Klik op de foto om het interview bij elke Palenaar te lezen.

 

 

Paalonline startte in 2016 met een nieuw project genaamd “Paal, één dorp, vele gezichten. 

Sinds de start van het project werden 50 foto's gemaakt van dorpsgenoten, tevens werd van elk van deze kleurrijke Palenaren een interview afgenomen.  De interviews verschijnen de komende maanden geleidelijk aan op Paalonline. 

De foto's werden afgedrukt op groot formaat en waren in première te zien in en rond OC de Buiting zijn op 30 oktober tussen 13 en 18u.   De Dorpentoer van Landelijke Gilde doet deed dag Paal ook aan en zorgde voor allerlei animatie.