Nieuws

Nieuws

Lees hier nieuws van het Paalse dorps- en verenigingsleven.  Wil je nog artikels lezen en foto's bekijken van voor september 2014 ? Klik dan hier.

Subcategorieën

De kermis van de geboorte st. Jan de Doper is ook het begin van Paal zomert. En op de beleving van de kermis af te gaan wordt het weer een fanatische zomer.

 

Thomas Pieters en Thomas Detry speelde op Millennium golf Paal, onder een massale belangstelling, de eerste  Pieters & Detry Belgian Tour.

Het was weer, dankzij de vrijwilligers, genieten tijdens de jaarlijkse wijk barbecue Paalstraat.

Het was genieten voor de bewoners van ’t Weyerke tijdens hun rit, van de jaarlijkse motorrun, in de zijspan, trike of achter op de moto.

Met een fototentoonstelling in het Casino wil Domo Vlaanderen hun werking rond Preventie (voorkomen) door presentie (er zijn) bij moeilijke thuissituaties even in de kijker zetten

 

Met een vriendenschieting wil St. Sebastiaangilde Meelberg de mensen kennis laten maken en interesse opdoen met het boogschieten.

 

75 leerkrachten van De Brug & De Opaal hielden hun pedagogische studiedag in de Moslimgemeenschap van Beringen – Mijn en leerde zo de leefwereld van 60% van hun leerlingen beter kennen.

Woensdagavond kregen 21 kleuters van de wijkschool Hand in Hand Brelaar Heide hun Kleuterproffessor diploma.

69 kleuters kregen hun diploma als Kleuterprofessor welke ze behaald hebben in kleuterschool Hand in Hand Centrum.

De buurtbar hield een stop aan Beukenveld en bracht zo de buurt gezellig samen.

 

In het park van de directeur werd het kunstwerk DNA van Will Beckers onthuld.

20 juni 2017

Tennistornooi

Met 880 deelnemers verdeeld over 625 inschrijvingen = wedstrijden is het jaarlijks tennistornooi gestart.

Kantklosclub De Spellewerkers vierde haar 30ste verjaardag met een mooie kant tentoonstelling ‘Heden en Verleden'

 

De koninklijke Schippersclub hield haar tentoonstelling op de terreinen van Windhondenrenbaan ‘ter beek’. 108 Schipperkes vertegenwoordigde 7 landen.