Nieuws

Nieuws

Lees hier nieuws van het Paalse dorps- en verenigingsleven.  Wil je nog artikels lezen en foto's bekijken van voor september 2014 ? Klik dan hier.

Subcategorieën

Lazy Sunday gaf na Paal op stelten een rustige avond met livemuziek waarbij de aanwezigen een goeie babbel konden doen en de pint(en) lieten smaken.

De Kempische Vereniging Windhondenrennen hield zondag de Nationale ren in de namiddag. In de voormiddag waren er de inleiden reeksen voor windhonden die uit revalidatie terugkwamen, de inleidende reeksen en zij die nog een laatste keer kwamen lopen voor het EK in Hongarije.

14 augustus 2017

10de Vatana Cup

AC Tervant organiseerde voor de 10de maal hun bekende en gewaardeerde Vatana cup met ploegen komende van ASV Geel, K Lierse SK, KFCO Beerschot Wilrijk, KVC Westerlo, Lommel United, R Antwerp FC, STVV, YR KV Mechelen en hun U7 spelers.

14 augustus 2017

High Five kamp

30 jonge voetballers hielden van het 1ste High Five kamp van jeugdbestuur KFC Flandria niets anders dan mooie herinneringen en veel voetbaltips over?

12 augustus 2017

Girls only kamp

 Het eerste Girls only kamp werd door jeugdbestuur van KFC Flandria Paal gelijktijdig georganiseerd met hun High Five kamp voor de jonge spelers. Wel het kende elke dag meer en meer succes.

9 augustus 2017

Dodentocht tvv vzw IE

 

31 wandelaars, waaronder twee Beringenaren, Swinnen Freddy en Van Esser Guy, zullen vrijdag meestappen in de dodentocht ten voordele van de vzw IE.

 

Maandagavond om 18u zag je (bijna) niet meer dat Paal 4 dagen op stelten had gestaan. Zo vlug kan alles netjes opgeruimd zijn.

 

Momenteel staat de heide op de Venusberg te Meldert in volle bloei. Een uniek gebeuren. Dat was de leden van de kunstkring Palarte uit Paal ook opgevallen.

 

In het centrum van Paal was er, bij de horeca en eetgelegenheden, veel ambiance die telkens duurde tot de vroege uurtjes. Terwijl de kermis ook hun vrachtwagens gebruikte als veiligheidsbuffer.

 

 

Paal op stelten heeft al jaren een goede toegankelijkheid die steeds verbeterd wordt, dit jaar met een afzonderlijke ingang voor de rolstoelgebruikers.

 

Met Soulsister, Natalie en The Magical Flying Thunderbirds kende deze 21ste Paal op stelten een zeer mooi gevarieerd avondprogramma met muziek en show.

 

Vanaf de eerste tonen van de Ghost Rockers tot de laatste van Ronnie lex was het ambiance voor de kinderen en hun ouders die tussen deze 2 ook nog Laura Tesoro en Jebroer op het podium zagen.

 

Ook de zondagsmarkt stond op stelten. Het was even weer iets anders, wat zoeken naar je standplaats en voor de bezoekers even wat meer tijd nemen om deze ook te zoeken.

 

Met dj’s Maximo, Hades & Haze, Iris Menza, Nico Morano, Freaquency, Sem Thomasson en Regimani was het podium steeds goed bezet. Alleen een stortbui deed het volk een half uurtje schuilen.