Verantwoordelijkheid

Paalonline besteedt veel zorg aan de creatie van haar website en het up-to-date houden ervan. De gebruiker moet er zich echter van bewust zijn dat de informatie op deze site en de informatie op de sites waar de hyperlinks naartoe leiden kan wijzigen zonder voorafgaande mededeling.

Paalonline publiceert hoofdzakelijk informatie die ons door de Paalse verenigingen en scholen bezorgd wordt. Alhoewel Paalonline deze informatie regelmatig zelf controleert, ligt de verantwoordelijkheid voor de correctheid van de ingezonden informatie bij inzender.

Paalonline kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de site of de inhoud van de sites waartoe de hyperlinks leiden, noch voor het gebruik hiervan. We kunnen dan ook niet aansprakelijk worden gesteld voor fouten in internetadressen op deze site, noch voor eventuele fouten van eender welke andere aard ook.

Paalonline is niet verantwoordelijk voor problemen ontstaan uit het oproepen, bekijken en gebruiken van deze website of downloaden van software of bestanden van onze site, noch van de websites waarnaar hyperlinks gelegd zijn. Bij het downloaden, installeren of gebruiken van de software of bestanden, verklaart de gebruiker zich akkoord de volledige verantwoordelijkheid hierover op zich te nemen.

Als je op Paalonline of het discussieforum berichten vindt die ingaan tegen de wet op de openbare orde en de goede zeden en/of berichten met beledigende, discriminerende en/of racistische inhoud kan je dit onmiddellijk melden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .  Alhoewel de auteur persoonlijk verantwoordelijk is voor zijn bijdrage zal Paalonline de teksten en/of forumbijdragen die niet conform zijn zo snel mogelijk verwijderen.

www.paalonline.be
Meer info
Meer in deze categorie: Privacy »
Log in om reacties te plaatsen