Een stukje uit Parijs

Een stukje uit Parijs

Hier is Fran weer met een vierde stukje tekst over de klimaattop in Parijs!

Dag allemaal

De voorbije week heb ik geen stukje kunnen afleveren. Ik had eventjes onderschat hoeveel werk de examens wel niet waren.

Hier is Fran weer met een derde stukje tekst over de klimaattop in Parijs!

Dag allemaal

Ik heb weer een stukje klaar voor jullie. Ik ben echt blij dat het me goed lukt om zoveel stukjes te schrijven. Toen de mensen van Paalonline me vroegen om wat dingetjes op te schrijven moest ik onmiddellijk denken aan de opstellen die we voor Nederlands op school moeten maken. Mijn vriendinnen en ik haten dat zo hard, dat kan ons totaal niet boeien. Maar zo’n stukje schrijven voor een website vind ik wel leuk. Misschien omdat er niemand achteraf met een dikke rode stift foutjes uithaalt.

Dag allemaal,
Hier is Fran weer met een tweede stukje tekst over de klimaattop in Parijs!

Gisteren heb ik niets kunnen schrijven want toen had ik veel werk voor school. Maar het ergste was dat ik en mijn zus ook moesten opruimen. Het zit zo. We hadden de hele avond spelletjes gespeeld, het ene spelletje na het andere. En daarna hadden we nog keiveel getekend. Allemaal heel fijn. Het gevolg was wel dat het leek alsof er een orkaan door de woonkamer was getrokken. Toen mama thuiskwam was ze niet blij en we moesten allebei superhard en superveel opruimen. Maar dat verliep ook niet van een leien dakje. Ik begon zoals altijd ijverig op te ruimen. Maar mijn zus deed niet mee. Ze deed wel heel hard alsof. En ondertussen zat ze vooral in een stripboekje te lezen. Dat was niet leuk. En toen ben ik ook maar snel gestopt.

Dag allemaal,

Ik ben Fran, een meisje van 13 jaar en woon in Limburg. Ik heb altijd al veel belangstelling gehad voor de opwarming van de aarde. Daarom hebben de mensen van Paalonline aan mijn papa gevraagd of ik tijdens de grote klimaatconferentie van Parijs niet af en toe een stukje wil schrijven voor de website. Mijn papa heeft dat dan vervolgens aan mij gevraagd. En ik heb ja gezegd, op voorwaarde dat ik een nieuwe GSM krijg. Vanaf nu kunnen jullie dus soms een stukje lezen over hoe een 13-jarig meisje de klimaattop in Parijs beleeft.