Paal op stelten: 06 Middagprogramma

7 augustus 2017

 

Vanaf de eerste tonen van de Ghost Rockers tot de laatste van Ronnie lex was het ambiance voor de kinderen en hun ouders die tussen deze 2 ook nog Laura Tesoro en Jebroer op het podium zagen.

De deuren werden dit jaar al om 13u geopend zodat iedereen rustig de tijd had om naar het festivalterrein te komen. Zonder grote drukte was tegen 15u het terrein al mooi gevuld met ouders en kinderen die kwamen genieten van hun ‘Ghost Rockers’ en het jonge geweld ging zowel op het podium als op het terrein  stevig uit de bol. Dit zou ook zo zijn met Laura Tesoro en het geluk van een twintigtal kinderen kon niet op toen ze samen, weliswaar na een korte drukte aan de dranghekken, met Jebroer op het podium het controversiële liedje ‘Ik ben een kind van de duivel’ mochten zingen. Ronnie Lex maakte de namiddag voor de kinderen en hun (groot)ouders helemaal compleet. AC

(Op hbvl staat onderstaand)

Het festivalteam van Het Belang van Limburg trok dit weekend naar het stadsfestival Paal op Stelten om er polshoogte te nemen van de sfeer en gezelligheid. Na een uitgebreide rondvraag bij de festivalgangers konden we alleen maar concluderen dat Paal op Stelten dit weekend het leukste stadsfestival was.

“Tien!”, roept een meisje enthousiast. De festivalgangers waren het er allemaal over eens, Paal op Stelten is het leukste stadsfestival van Limburg. “Ik kom volgend jaar zeker terug.”

http://www.hbvl.be/cnt/dmf20170807_03006767/sfeer-verzekerd-bij-paal

 

Log in om reacties te plaatsen