De Buiteling got talent

15 mei 2017

Jongeren hun talenten laten ontplooien en ze dan tijdens het schoolfeest dit op het podium laten brengen. Tijdens “De Buiteling got talent” gaf men de kinderen zo de gelegenheid. En of het gewaardeerd werd!

Dat er talent aanwezig is in De Buiteling wisten we al. Op regelmatige tijdstippen laat men ze tot uiting komen. Veldlopen, gedichten en verhalen schrijven dat zijn we gewoon. Maar veel talent zie je niet dadelijk. Gelukkig voor de leerlingen konden ze dat nu tonen met het uniek schoolfeest. De leerkrachten hadden het goed, zeer goed, voorbereid en georganiseerd zodat alles vlot kon verlopen. Zang, dans, een top aankondiging wel het was een wervelende show die ook nog eens choreografisch dik in orde was. Meer dan 1000 mensen genoten ervan. Om deze van een natje en droogje te voorzien kon de werkgroep schoolfeest volop rekenen op hun collega leerkrachten, de poets- en klusjesmannen en vrouwen, leden van het schoolbestuur en het oudercomité en dan ook nog een aantal sympathisanten. Waarvoor nog eens een dikke dank je wel.

Zeker een proficiat aan al de leerlingen die opgetreden hebben maar ook aan hen die her en der geholpen hebben. Jullie waren allemaal geweldig!

 

Log in om reacties te plaatsen