Palfit schittert op Memorial Bjorn Serneels

1 mei 2017

Palfit schitterde op de trampoline en dubbeltrampoline tijdens de 19de memorial Bjorn Serneels.

Op zondag 30 april was het weer de jaarlijkse Memorial Bjorn Serneels.  Deze werd al voor de 19e keer georganiseerd door Corpus Sanus Herentals.

Natuurlijk was Palfit dit jaar weer van de partij en daar behaalden ze heel wat ereplaatsen en bekers.  Er werd deelgenomen op 2 disciplines dubbelmini trampoline en grote trampoline.  Er waren verschillende leeftijdscategorieën en 2 niveaus C en B voor Palfit.

Op de dubbelminitrampoline behaalde Lynne De Clerck onverwacht een 3e plaats, Warre Volders, Dominic Vercammen, Niels Verboven en Fara Okonedo hadden een 2e plaats, Thomas Neven had knap een 1e plaats.

Op de grote trampoline waren er natuurlijk ook bekers.  Een derde plaats was voor Niels Verboven, Hanne Engelen, Mare Volders en Warre Volders. Een  tweede plaats was voor Thomas Neven en Fara Okonedo, een knappe 1e plaats was voor Ilyse De Clerck.

Deze vriendschappelijke wedstrijd op deze zonnige zondag was voor iedereen een leuke ervaring.  Er was vooral veel plezier en fun, door de super goede prestaties van alle Palfitters werd het een super dag!  Samengevat een supergroep, super trainers, super ouders, kortom TOP gewoon!!!!

Een dikke proficiat aan iedereen!!!

Log in om reacties te plaatsen