Infomoment Lourdesbedevaart

15 april 2017

De mijnwerkers Brancardiers Paal gaven de geïnteresseerden voor de Lourdesbedevaart 2017 de nodige informatie.

Dat onze Mijnwerkers Brancardiers, en Jong Brancardiers zich samen met de verpleging jaarlijks volledig inzetten tijdens de Lourdesbedevaart heeft ook een invloed op de deelnemers. De geïnteresseerde deelnemers van de 66ste Limburgse Diocesane Lourdesbedevaart van 16 tot 21 juli 2017 kregen dan ook de nodige informatie.

Nadat voorzitter Domenique Aerts de talrijke geïnteresseerden verwelkomde en Patricia een mooie Paasbezinning hield was het woord aan Johan, Maike en Ernest.

Ze gaven een overzicht hoe zieken en gezonden samen op bedevaart gaan. Maar vooral ook een overzicht van hoe men reist: vertrekkend met de bus naar Frankrijk om dan de trein te nemen tot in Lourdes. Het verblijf in het ***hotel waar de Paalse bedevaarders overnachten en het zorgcentrum St. Frai waar de zorgbehoevende alle zorg optimaal krijgen, zijn ter beschikking. Voor hen die moeilijk lang kunnen gaan zijn er rolstoelen voorzien. Een woordje over de bagage, lunchpakket en drank voor de heenreis. Voor de terugreis krijgt men van MB Paal een lunchpakket aangeboden.

Ook werd iedereen uitgelogd voor de jaarlijkse bedevaart naar Banneux op zaterdag 29 april en de 1 mei viering aan het Koersels kapelleke waar de MB Paal de viering mee zal verzorgen.

Nog een slotwoord van Patricia en dan kon iedereen nog genieten van cake en wafels. En zo op een ontspannende manier nog eventuele vragen stellen.

Wie nog interesse moest hebben: snel zijn! Je kan nog inschrijven tot 30 april. Voor info: Ernest Huygens Gsm 0473/94 06 76, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  AC

Log in om reacties te plaatsen