Lapperre hoorcentrum Paal

10 september 2015

NIEUW LAPPERRE HOORCENTRUM IN PAAL
1 op 3 Belgen heeft gehoorproblemen. U ook?
Elk jaar laat u uw ogen nakijken, uw cholesterol testen,...maar wat met uw gehoor?

Het gehoor gaat langzaam achteruit en vaak zonder dat u het merkt, of toch? U zet de tv ietsje harder, u moet al eens vaker uw gesprekspartners vragen om iets te herhalen. Vrienden of familie hebben u er vriendelijk op gewezen: "Hoor jij nog wel goed?"

Kom het nieuwe Lapperre hoorcentrum in Paal ontdekken tijdens de opendeurdag op zaterdag 3 oktober! Laat er gratis en vrijblijvend uw gehoor testen en krijg er meer informatie over gehoorverlies en hoortoestellen. Bovendien ontvangt elke bezoeker een leuke attentie!

Past 3 oktober niet in uw agenda? Maak dan een afspraak via 0800 10 888 voor een gratis hoortest op een moment dat u schikt. Lapperre Hoorcentrum Paal Paalsesteenweg 298/1 3583 Paal 011 28 15 77 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingsuren Maandag t.e.m. vrijdag 9u00 - 13u00 en 14u00 - 17u00 Avondopening op maandag na afspraak

 

Bart Deleenheer helpt je, als gespecialiseerd gehoorspecialist, elke werkdag graag verder.

Met z’n persoonlijke ervaring kan hij duidelijk advies en  tips geven over gehoorverlies & tinnitus , behandelingen & oplossingen, gehoorbescherming, hoortoestellen & accessoires. Kortom alles rond gehoorverlies en voorkomen. Noteer in je agenda al: zaterdag 3 oktober want dan houdt  hij samen met het hele team een opendeurdag.

En als je in de toekomst nog eens zegt: ik versta je niet of ik heb het niet gehoord dan kan het wel eens zijn dat je als antwoord krijgt; ga op de Paalsesteenweg 298/1 in Paal maar eens langs bij Lapperre! AC

Log in om reacties te plaatsen