Haiku's

Haiku's

Paalonline presenteert in deze categorie lokaal gerelateerde Haiku’s. 

Zoals bekend organiseert Davidsfonds Paal  een jaarlijkse haiku-wedstrijd rond een of ander lokaal thema. Deze haiku’s werden jaarlijks beoordeeld door een jury bestaande uit Lieve Van Goubergen en Lut Geypens.  Uit al de ingezonden haiku’s van de voorbije jaren maakte Lieve Van Gouwbergen een selectie van de interessantste haiku’s die voor publicatie op paalonline in aanmerking komen

Paalonline dankt het Davidsfonds Paal voor het ter beschikking stellen van al de ingezonden gedichtjes en Lieve Van Goubergen voor de selectie die ze maakte.

Geniet van de zesde Haiku uit het archief van Davidsfonds Paal.   In de loop van de jaren verzamelden zij een hele serie Haiku's  via hun jaarlijkse wedstrijd.  Op zeer regelmatige basis vind je hier een haiku die door Inge van een passende achtergrondfoto voorzien wordt.

Geniet van de vijfde Haiku uit het archief van Davidsfonds Paal.   In de loop van de jaren verzamelden zij een hele serie Haiku's  via hun jaarlijkse wedstrijd.  Op zeer regelmatige basis vind je hier een haiku die door Inge van een passende achtergrondfoto voorzien wordt.

Geniet de vierde Haiku uit het archief van Davidsfonds Paal.   In de loop van de jaren verzamelden zij een hele serieHaiku's  via hun jaarlijkse wedstrijd.  Op zeer regelmatige basis vind je hier een haiku die door Inge van een passende achtergrondfoto voorzien wordt.

Geniet de derde Haiku uit het archief van Davidsfonds Paal.   In de loop van de jaren verzamelden zij een hele serieHaiku's  via hun jaarlijkse wedstrijd.  Op zeer regelmatige basis vind je hier een haiku die door Inge van een passende achtergrondfoto voorzien wordt.

Geniet de tweede Haiku uit het archief van Davidsfonds Paal.   In de loop van de jaren verzamelden zij een hele serieHaiku's  via hun jaarlijkse wedstrijd.  Op zeer regelmatige basis vind je hier een haiku die door Inge van een passende achtergrondfoto voorzien wordt.

Voor deze nieuwe rubriek op paalonline mogen we putten uit de Haiku's die Davidsfonds Paal in de loop van de jaren verzamelde via de Haiku-wedstrijd.  Op zeer regelmatige basis vind je hier een haiku die door Inge van een passende achtergrondfoto voorzien wordt.  Geniet van nummer één !