Hoe schoon op de Buiting

In deze nieuwe rubriek willen we regelmatig mooie foto's met een Paalse invalshoek brengen.  Geniet alvast van de eerste reeksen !Vroege vogel Marc Huybrighs selecteerde nog een aantal indrukken van de vallei van de Zwarte Beek voor ons.  Het klopt dus wel:  de ochtenstond heeft goud in de mond !  zwarte beek002

Lambert Reynders trok met z’n fototoestel, op het einde van de winter, enkele dagen voor de lente begon, even enkele foto's van de Klitsberg en maakte er een mooie fotoreportage van.

Paalse Plas MH

 

Als vervolg op de aflevering ' DE PAALSE PLAS DOOR DE LENS VAN EEN ARTIEST ' , waarin fotograaf Marc Huybrighs een aantal van zijn foto's van de Plas door de seizoenen heen aan ons voorstelde,  krijgt u nu een handvol artistieke foto's in grijstinten.  De Plas ziet er sprookjesachtiger uit dan ooit.

 

 

plas006

Fotograaf Marc Huybrighs trok geregeld onze aandacht wanneer hij foto's op Facebook publiceerde.

 Deze oud-leerling van meester Gilbert Claes bleek meer in zijn mars te hebben dan de huis- tuin- en keukenfotografie
die de gewone hobbyfotograaf wel eens etaleert.  Klik zeker verder voor kiekjes van de Buiting zoals u 'm nog nooit gezien hebt ...

 

23 januari 2017

Zwarte beek

Benoit Dellicour, één van onze '50 Paalse gezichten' , bezorgde ons een mooie fotoreeks van de Zwarte beek.  Klik op 'lees meer' en geniet ervan!

De N73 is een gewestweg die Tessenderlo met Kessenich verbindt. Vroeger zou men zeggen ‘een staatsbaan’, maar sinds de verkeerslichten geel-zwart geschilderd werden is dit een weg, die beheerd wordt door het Vlaamse Gewest. Nou…, beheerd…?